Βαθμολογία

«Εγώ δεν είμαι Πάτσης, είμαι σκληρός άνθρωπος»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Volos 9.86» ο κ. Τζήμας (η απομαγνητοφώνηση έγινε από το magnesiasports): «Καθίσαμε χθες και κάναμε μια μίνι συζήτηση με τον νέο τεχνικό διευθυντή. Αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα. Τεχνικός διευθυντής είναι ο κ. Διαμαντόπουλος, να μην το κρύβουμε. Ένας έμπειρος άνθρωπος, ο οποίος μου είπε πως το πρωτάθλημα τελειώνει την 30η αγωνιστική.

Είμαι άνθρωπος που ξέρει να αγωνίζεται και δεν παραδίδω όπλα. Μπορώ να φέρω σε πέρας οποιαδήποτε δύσκολη επιχείρηση, πόσο μάλλον τη Νίκη. Έχουμε διαπιστώσει ότι κανένας πρόεδρος δεν υπήρχε που να μην είχε προβλήματα στη Νίκη.

Να καλέσω τον κόσμο να μην επηρεάζεται από μια ήττα της ομάδας. Ο δρόμος είναι μακρύς. Αναλύθηκαν από αυτόν τον τεράστιο άνθρωπο (σ.σ. Διαμαντόπουλο) τα σημερινά δεδομένα και συμφωνήθηκε πως πρέπει να γίνουν τρεις προσθήκες και στις τρεις γραμμές και πιθανότατα να έρθουν ακόμη δύο παίκτες, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην ομάδα. Όταν μιλάμε για τις τρεις προσθήκες, μιλάμε για αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στην Α’ Εθνική.

Έγινε το πλάνο και αφού δεν έχουμε χάσει στην έδρα μας νομίζω πως τα παιδιά θα δώσουν τα μέγιστα και ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα. Όταν κάτι δεν πάει καλά, δε φταίει ο πρόεδρος. Πιστεύω προσωπικά ότι ήταν η αγωνιστική κατάσταση των παικτών.

Χαϊδεύουμε τα αυτιά και υπάρχουν από πίσω φωνές που εξ αρχής δίνουν την αίσθηση πως δεν βαριέσαι και να μη βγούμε, αλλά από τη στιγμή που βλέπεις πως μπορείς, νομίζω πως από εκεί και πέρα προσπαθείς να αλλάξεις κατηγορία».

Για το πότε θα βρίσκονται οι νέοι ποδοσφαιριστές στο Βόλο:

«Παίρνουν τα δελτία στα χέρια τους και φεύγουν από την ομάδα τους τη Δευτέρα το πρωί. Έλειπα δύο μέρες, έπρεπε να πάω στην ορκωμοσία της κόρης μου, αλλά μετά τα σχετικά ραντεβού καταλήξαμε στο εξής: αυτοί οι ποδοσφαιριστές, που και ο προπονητής αποδέχθηκε, πλην των δύο, γιατί μπορεί να είναι και πέντε, οι τρεις πάση θυσία πρέπει να ‘ρθουν στην ομάδα και θα ‘ρθουν. Δεν υπάρχει οικονομικό θέμα για τις μεταγραφές αλλά και για τη μετέπειτα πορεία της Νίκης Βόλου.

Ο ένας εκ των ποδοσφαιριστών αγωνιζόταν στην Κύπρο και έχει παίξει και στην Α’ Εθνική στην Ελλάδα. Τον φέραμε πίσω και πάλι στην πατρίδα του και είναι εδώ, αλλά ας μην πούμε περισσότερα. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή (σ.σ. Χουζούρης) που βρίσκεται στην ομάδα, εξήγησε στους ποδοσφαιριστές της Νίκης την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή και τους είπε να είναι περήφανοι που είναι σ’ αυτόν τον νοικοκυρεμένο σύλλογο, ενώ στον Ηρακλή δεν μπορούν να πληρώσουν.

Όπως μου ανέλυσε και ο τεχνικός διευθυντής, ο συμπολίτης Ολυμπιακός Βόλου διεκδικεί το πρωτάθλημα, άρα θα πρέπει να κερδίσει Απόλλωνα πάση θυσία και τον Διαγόρα Σεβαστής. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Για να είσαι πρωταθλητής πρέπει πάση θυσία να κερδίσεις τα ντέρμπι. Με αυτά τα δεδομένα είμαστε και εμείς ισάξιοι διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Εκείνο που πιστεύω εγώ και έχουν φανεί τα πρώτα δείγματα είναι το οικονομικό θέμα. Είναι αυτό που υποχρέωσε πολλές ομάδες τα τελευταία τέσσερα χρόνια να μην είναι ανταγωνιστικές και είδαμε το παιχνίδι που γίνεται το Σάββατο, για να πάρει η Νεοκαισάρεια κάποιο εισόδημα παραπάνω. Από εδώ και πέρα ένα μεγάλο ρόλο θα παίξει και η σωστή οικονομική διαχείριση και στη ψυχολογία των παικτών και του κόσμου».