Βαθμολογία

Στα όριά τους στο Αίγιο!

Έντονη δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια του Παναιγιαλείου, εξαιτίας της… ασυνέπειας των διοικούντων που προσπαθούν με αλλεπάλληλες αναβολές να κερδίσουν χρόνο και να βρουν χρήματα. Έρχονται νέες αποχωρήσεις…

Ετοιμα να «εκραγούν» είναι τα αποδυτήρια του Παναιγιαλείου, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay. Οι ποδοσφαιριστές του Αιγιώτικου συλλόγου περιμένουν τη διοίκηση να καταβάλει μέρος των οφειλών, η οποία με τη σειρά της, τους πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο και να βρει χρήματα για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

Το… παραμύθι έχει ξεκινήσει από τις 12 Νοεμβρίου και όλα έδειχναν σύμφωνα με τα όσα πάντα μετέφερε στο ποδοσφαιρικό τμήμα η διοίκηση ότι θα τελείωνε μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά ελλείψει… δράκου πήρε νέα παράταση.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, στη προπόνηση της Τετάρτης οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι οι πληρωμές μετατέθηκαν για μια ακόμη φορά για την άλλη εβδομάδα μετά το ματς με τον ΟΦΗ, τελευταίο για τη φετινή χρονιά.

Η νέα… παράταση δεν άρεσε καθόλου στους ποδοσφαιριστές, αφού πολλοί εξ αυτών αντιμετωπίζουν σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα. Πριν λίγο διάστημα κάποιοι απείχαν από τις προπονήσεις αφού δεν είχαν χρήματα για να βάλουν βενζίνη στα αυτοκίνητα τους, ενώ άλλοι αναγκάζονται να πληρώνουν ιατρικές εξετάσεις από την τσέπη τους, αφού η ΠΑΕ δεν έχει να πληρώσει!

Η κατάσταση είναι οριακή και ήδη ορισμένοι επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους τους για να τους βρουν ομάδα για τον Γενάρη. Κάποιοι την έχουν ήδη βρει και είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν μετά το παιχνίδι στο Ηράκλειο. Να σημειωθεί ότι οφειλές υπάρχουν και αρκετές μάλιστα και προς πρώην ποδοσφαιριστές τις οποίες οι ιθύνοντες αδυνατούν να καλύψουν.