Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα έχουμε το τριήμερο 17, 18 και 19 Δεκεμβρίου για τις ομάδες της Super League πριν την διακοπή για τις εορτές των Χριστουγέννων και την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής.

Θεωρητικά πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου πρακτικά όμως αυτή θα είναι η 12η αγωνιστική υποχρέωση για τις ομάδες μετά τις αναβολές για την 1η, 2η και 11η αγωνιστική.

Μια αγωνιστική στην οποία η ΑΕΛ προέρχεται από τρείς σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον αποκλεισμό από τα Τρίκαλα και η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι καθόλου καλή. Μάλιστα η αγωνιστική αυτή την βρίσκει αντιμέτωπη με τον ανεβασμένο επι Ουζουνίδη Παναθηναϊκό ο οποίος θα ταξιδέψει στην Λάρισα με πολύ καλή ψυχολογία ιδίως μετά την νίκη και την ανέλπιστη πρόκριση στους "16" του κυπέλλου. Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι λοιπόν στο AEL FC ARENA την Κυριακή στις 19:30 με μετάδοση από το Novasports 1.

Εξίσου σπουδαία αναμέτρηση είναι και αυτή της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα που θα είναι και η τελευταία πριν μας ...αποχαιρετήσει το 2016. Μια αναμέτρηση στην οποία η Ένωση θέλει δεύτερη σερί νίκη στην Καλογρέζα μετά από αυτή με τον Λεβαδειακό, ενώ στον αντίποδα ο "Άγιαξ" της Ηπείρου προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και σίγουρα η αναμέτρηση με την ΑΕΚ αποτελεί ιδανικό τεστ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά επίσης από το Novasports 1.

Την επιστροφή στις νίκες στην έδρα του θέλει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός που υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00 τον Παναιτωλικό και η ομάδα του Μπέντο με νίκη θα διατηρήσει την διαφορά ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό, ενώ από την άλλη ο πάντα επικίνδυνος Παναιτωλικός θέλει να κάνει την έκπληξη στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Επικίνδυνη έξοδο έχει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο με την ομάδα του Ίβιτς να ταξιδεύει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μείνει ήδη πολύ πίσω βαθμολογικά και μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό των παικτών του απέναντι στην ομάδα του Ιονίου. Από την άλλη οι Φαίακες με οδηγό τις ισοπαλίες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα προσπαθήσουν για ακόμα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα καλυφθεί από το Novasports 2.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

15:00 Βέροια - Ξάνθη: Novasports 3

17:15 Πλατανιάς - Ατρόμητος: Novasports 1

19:30 Κέρκυρα - ΠΑΟΚ: Novasports 2

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

15:00 Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Novasports 2

17:15 Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης: Novasports 2

17:15 Λεβαδειακός - Πανιώνιος: Novasports 4

19:30 ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Novasports 1

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

19:30 ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Novasports 1