Βαθμολογία

Παντελίδης: «Έπρεπε να ξεκουραστούν κάποιοι»

Απογοητευμένος λόγω του αποκλεισμού του Ηρακλή από τη συνέχεια του Κυπέλλου εμφανίστηκε μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Σάββας Παντελίδης. «Παίζουμε Πέμπτη και την Κυριακή. Για αυτό είπα ότι ήταν αναγκαίο κακό γιατί έπρεπε να αφήσουμε παίκτες για να τους ξεκουράσουμε. Οχι γιατί δεν θέλαμε να περάσουμε στο Κύπελλο.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με το άλλο παιχνίδι. Είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τη δική μας ομάδα και το γιατί δεν περάσαμε. Για το άλλο παιχνίδι, δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω» τόνισε ο προπονητής του «Γηραιού» και πρόσθεσε: «Μία ομάδα που θέλει να παλεύει για τη σωτηρία της είναι δεδομένο ότι πρέπει να στηριχτεί σε πολλούς Ελληνες γιατί είναι αυτοί που καταλαβαίνουν τη σημασία των αγώνων, το πόσο πονάει η ομάδα. Επίσης, κάποια παιδιά που είναι ξένοι δεν μπορούνε να έρθουνε λόγω τραυματισμών».

Ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάτι για τις φήμες περί οφειλών της διοίκησης προς ορισμένους ξένους παίκτες των «κυανόλευκων» και απάντησε: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που έχει να κάνει με το παιχνίδι. Τα προβλήματα της ομάδας μας είναι προτιμότερο να συζητιούνται εσωτερικά και όχι εξωτερικά. Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για το παιχνίδι».