Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Η πρόκριση χάθηκε με τη Λαμία»

Έκανε το καθήκον της, αλλά το... δώρο από την ΑΕΚ δεν ήρθε. Εντυπωσιακή ήταν η Κέρκυρα την Τετάρτη (14/12) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας κερδίζοντας στη θεσσαλική πόλη με 6-0.

Ακόμη κι έτσι, όμως, έμεινε εκτός Κυπέλλου και στη συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του πλέον αφοσιώνεται στο πρωτάθλημα.

«Σήμερα δώσαμε το τελευταίο παιχνίδι μας για το Κύπελλο. Εμείς κάναμε αυτό που μας αναλογούσε και γι’αυτό το λόγο θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και για τη σοβαρότητα που δείξανε από το πρώτο λεπτό και για τα γκολ που πετύχαμε που ήταν πολλά αλλά δεν ήταν αρκετά για να μας δώσουν την πρόκριση. Θεωρώ ότι η πρόκριση χάθηκε στο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία και βέβαια τώρα όλο το βάρος μας πέφτει στη συνέχεια του πρωταθλήματος που είναι και αυτοσκοπός για την ομάδα μας, μιας και το Κύπελλο για την Κέρκυρα δε θεωρείται ότι είναι ο πρώτος στόχος.

Εκεί, λοιπόν, θα ρίξουμε το βάρος μας έχοντας ένα δυνατό ματς με τον ΠΑΟΚ και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά και να ευχηθώ στην Αναγέννηση καλή χρονιά και να πετύχει τους στόχους της».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Φώτης Γεωργίου, ο οποίος είπε: «Όπως είπε και ο προπονητής μου ξέραμε γιατί ήρθαμε εδώ. Ο στόχος ήταν να πάρουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς το άλλο αποτέλεσμα στον Όμιλο δεν ήρθε όπως το περιμέναμε. Όπως και να’χει εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Τα παιδιά δείξανε στο γήπεδο ότι θέλανε πάρα πολύ τη νίκη η οποία ήρθε. Το αφήνουμε εδώ και θα κοιτάξουμε τη συνέχεια όπου έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για να είμαστε έτοιμοι και όπως πρέπει».