Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Γράψαμε ιστορία»

Δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV έκανε μετά την λήξη της σημερινής (14/12) αναμέτρησης της ΑΕΛ με τα Τρίκαλα, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος, ο προπονητής των Τρικάλων Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο τεχνικός του ΑΟΤ τόνισε ότι η ομάδα του έγραψε ιστορία με την σημερινή πρόκριση και τόνισε ότι η ομάδα του είχε καλό πλάνο στο παιχνίδι για να πετύχει αυτή την πρόκριση. Τέλος δήλωσε ότι όνειρο της ομάδας είναι η άνοδος στην Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη:

«Μεγάλη νίκη η σημερινή όπως και σημαντική γιατί πήραμε την πρόκριση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ, εμείς είμασταν συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στον πρόεδρο και σε όλους. Προερχόμασταν από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών δεν έχουμε μεγάλο έμψυχο δυναμικό και δεν έχουμε την πολυτέλεια για πολλές αλλαγές.

Ξέραμε ότι και με ισοπαλία περνούσαμε, είχαμε καλό πλάνο μπορούσαμε πιο πολλά, είχαμε όπως είπα σερί παιχνίδια ευτυχώς όμως πήραμε την πρόκριση. Όνειρο μας είναι βέβαια να είμαστε του χρόνου στην Super League, όμως και στο κύπελλο προκριθήκαμε, γράψαμε ιστορία».