Βαθμολογία

Τέλος ο Ζιλμπέρτο από τον Παναθηναϊκό

Λίγους μήνες έμελλε να διαρκέσει η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος είχε συνάντηση την Τετάρτη (14/12) με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος του πρότεινε να αναλάβει ρόλο πρεσβευτή του «τριφυλλιού» στο εξωτερικό.

Ο τεχνικός διευθυντής απάντησε αρνητικά, με συνέπεια οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, ο Ζιλμπέρτο υπήρξε λαμπρός πρεσβευτής του συλλόγου και με την παρουσία του κόσμησε το «Τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά έναν από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που συνδέθηκαν ποτέ με την ομάδα. Η σφυρηλατημένη μέσα στο χρόνο σχέση του Ζιλμπέρτο με τον Παναθηναϊκό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με σπουδαίες στιγμές της Ιστορίας του Συλλόγου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται κάθε επιτυχία στον Ζιλμπέρτο στο επόμενο βήμα του όποιο κι αν είναι αυτό». Πλέον, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αν θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά από 13 ολόκληρα χρόνια ο Νίκος Λυμπερόπουλος, προκειμένου να διαδεχθεί τον Βραζιλιάνο.