Βαθμολογία

«Δεν επιθυμούμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον Πανθηραϊκό»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι δεν επιθυμεί να έρθει, σε ανιπαράθεση με την διοίκηση του Πανθηραϊκού, εξέδωσε η αντίστοιχη του Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν επιθυμούμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με το εξαιρετικό από κάθε άποψη σωματείο του Πανθηραϊκού, για το οποίο άλλωστε εκφραστήκαμε με τα καλύτερα λόγια στην πρόσφατη ανακοίνωση μας. Διαβάζοντας όμως την καταγγελία-διαμαρτυρία των φίλων μας για τη διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα, καθώς και ορισμένα ανακριβή δημοσιεύματα (κυρίως αυτά), θέλουμε απλά να θέσουμε ένα ρητορικό ερώτημα προς τη φίλαθλη κοινή γνώμη:

Αν ο διαιτητής ήθελε να ευνοήσει τον Εργοτέλη, γιατί δεν διέκοψε τον αγώνα, όπως φάνηκε να είναι έτοιμος να κάνει και όπως όφειλε βάσει των κανονισμών, όταν:

1. εισέβαλαν φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο.

2. κινήθηκε ένας «φίλαθλος» απειλητικά εναντίον του διαιτητή και εμποδίστηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή.

3. ένα από τα δεκάδες μπουκάλια και άλλα αντικείμενα που έπεσαν εντός του αγωνιστικού χώρου χτύπησε στο κεφάλι και τραυμάτισε τον ποδοσφαιριστή μας Μισέλ, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος, λίγο προτού μπει στη φυσούνα μετά την αποβολή του.

«Μάρτυρας» για τα παραπάνω γεγονότα, καθώς και τη διαιτησία (για να μην κουράζουμε με ανάλυση των φάσεων) και τη γενικότερη εικόνα του αγώνα, είναι ολόκληρο το video και ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ/ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ (ή «επεξεργασμένες» και εκτός κατάλληλης θέσης τραβηγμένες φωτογραφίες). Παρακαλούμε/προκαλούμε οποιονδήποτε έχει στην κατοχή του ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το video του αγώνα, το οποίο κατά περίεργο τρόπο «εξαφανίστηκε», να το δημοσιεύσει ή προσκομίσει στην Κ.Ε.Δ., ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του...

ΥΓ. Το ποια ομάδα του ομίλου μας ευνοείται από τη διαιτησία - και όχι μόνο - σχεδόν κάθε Κυριακή είναι γνωστό...»