Βαθμολογία

Τοπαλίδης: «Το πιο καλό έμψυχο υλικό το έχει ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε για την Σάλκε, η οποία θα κληθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ στο Europa League και τόνισε ότι ο «δικέφαλος» έχει το καλύτερο υλικό.

Αρχικά ο Τοπαλίδης μίλησε στον Arena fm για τη Σάλκε και μεταξύ άλλων τόνισε: «Μπορεί να ξεκίνησε άσχημα η Σάλκε, αλλά τώρα βρήκε κάπως τον εαυτό της.

Την άλλη φορά έπαιξε μεγάλο ρόλο η άδεια Τούμπα. Η γεμάτη έδρα, η γεμάτη Τούμπα είναι από τις πιο δυνατές έδρες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σην  Ευρώπη.

Έχει μερικούς πρωτοκλασάτους παίκτες. Έχουν καλή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και θα μπορούσε να είναι πρώτος δεύτερος. Είναι λίγο φαβορί λόγω Μπουντεσλίγκα».

Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Με είχαν ρωτήσει για τον Βιεϊρίνια. Τώρα με ρώτησαν και είπα για Ροντρίγκεζ και Κάμπος.Όπως είδα τον ΠΑΟΚ πίστευα ότι μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα ανέβει πολύ στη βαθμολογία.

Το πιο καλό έμψυχο υλικό το έχει ο ΠΑΟΚ. Κάνει όμως παιχνίδια όπως αυτό μέσα στη Λεωφόρο που δεν απείλησε καθόλου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχει πολλούς Έλληνες και ΠΑΟΚτσήδες στη Γερμανία και γι’ αυτούς ήταν ένα μεγάλο δώρο το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκεί. Δίνω πολλές ελπίδες στον ΠΑΟΚ απέναντι στη Σάλκε».

Για τον Μίκαελ Σκίμπε: «Ο Σκίμπε έχει περάσει από πολλές ομάδες, αλλά στη Φρανκφούρτη δεν είχε πάει καλά και έπεσε. Στη Χέρτα έφυγε σε δυο μήνες χωρίς να κάνει νίκη. Δε θεωρείται από τα μεγάλα ονόματα στη Γερμανία. Ούτε στην Τουρκία μπόρεσε να δείξει».

Τέλος συμπλήρωσε για τον Ότο Ρεχάγκελ: «Ο Ρεχάγκελ σίγουρα θα είναι στα ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι κοντά στη Σάλκε το μέρος που μένει. Είναι 79 χρονών πλέον και πηγαίνει κάθε βδομάδα στα ματς. Η Γερμανική ομοσπονδία τον στέλνει σε διαλέξεις και συνέδρια ως πρεσβευτή του ποδοσφαίρου».