Βαθμολογία

Μεσημέρης: «Στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας»

Ο Βασίλης Μεσημέρης αγωνίζεται στην ομάδα του Αμπελωνιακού από πέρυσι τον Δεκέμβριο και είναι στόπερ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ξεκίνησε από ηλικία 13 ετών από την ομάδα του Αμπελώνα στα μικρά τμήματα, στη συνέχεια αναγκάστηκε να μπει στο αντρικό λόγω της διάλυσης της ομάδας από την Δ’ Εθνική όπου έπεσε στο Γ’ τοπικό με τεχνικό τον Βασίλη Γιοβανόπουλο.

Η ομάδα τότε αγωνιζόταν με μικρά παιδιά (13-15 ετών), με πρόεδρο τον Σπύρο Ψύρρα για συνεχή επτά χρόνια. Ξαναγεννήθηκε ουσιαστικά μέσα από τις «στάχτες» της, έφτασε στο α’ τοπικό όπου ουσιαστικά ήταν στις πρώτες θέσεις. Στην πορεία της καριέρας του, τη σεζόν 2007 – 2008 πήγε στον Δωτιέα Αγιάς με τεχνικό το Νίκο Βλαχούλη όπου και έμεινε για τρία χρόνια.

Χαρακτηριστικά μας τόνισε για την περιήγησή του στις ομάδες που πέρασε: «Ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο γιατί κουράστηκα από τις διαδρομές και δεν ήμουν στην ομάδα που αγάπησα τον Αμπελωνιακό. Λόγω φιλίας και γνωστών όμως στο ποδόσφαιρο πήγα για έναν χρόνο στον Δαμασιακό και τον επόμενο χρόνο στην Δήμητρα Αγιάς. Στη συνέχεια ξανά βρέθηκα με τον προπονητή μου Βασίλη Γιοβανόπουλο όπου με πήρε και αγωνίστηκα για τρία χρόνια στο Αργυροπούλι».

Τέλος αναφέρθηκε στην μεγάλη του αγάπη τον Αμπελώνα: «Πιστεύω πως αυτή η ομάδα δεν αξίζει να αγωνίζεται στο Α1 τοπικό γιατί έχει όλες τις υποδομές και καλή διοίκηση, ο κόσμος όμως τώρα δεν βοηθάει όσο θα έπρεπε γιατί η ομάδα πληρώνει λάθη του παρελθόντος. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις προπονήσεις που γίνονται, έχει γίνει καλό ξεκαθάρισμά από παιδιά που βοηθούν την ομάδα. Πιστεύω πως δύσκολα μεν, αλλά θα καταφέρουμε να αναρριχηθούμε στο τέλος στις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».