Βαθμολογία

Οφρυδόπουλος: «Παίζουμε με την ποιοτικότερη ομάδα»

Ως μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της Γ' Εθνικής κατηγορίας χαρακτήρισε τον Αιολικό ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τετάρτη (14/12) για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής, με τον τεχνικό της ομάδας της Αχαΐας να κάνει κάλεσμα στον κόσμο να τους στηρίξει ώστε να πάρουν οι παίκτες του την πρόκριση. Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος:

«Ξεκινάμε από αυτή την Τετάρτη ένα δύσκολο πρόγραμμα. Εφόσον περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα έχουμε τρεις αγώνες σε μια εβδομάδα. Όλα όμως έχουν τη σειρά τους.

Την Τετάρτη έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι σε μια, όπως έχω ξαναπεί, από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας. Και σε αυτό το ματς θέλουμε την πρόκριση.

Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα και σε πολύ καλή κατάσταση. Το Κύπελλο και πολύ περισσότερο τα μονά παιχνίδια θέλουν διαφορετική προσέγγιση. Περιμένουμε και την Τετάρτη τους οπαδούς μας στην Αγυιά να είναι όπως σε όλα τα παιχνίδια δίπλα μας. Η συμβολή τους είναι μεγάλη σε ό,τι έχουμε καταφέρει έως τώρα».