Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΣΦΠ 0-2

Ο Καρντόσο έκανε σεφτέ με τα ερυθρόλευκα, ο Σεμπά ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και ο Ολυμπιακός απέδρασε από τους "Ζωσιμάδες" κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον εξαιρετικό ΠΑΣ, που έπαιξε με δέκα παίκτες από το 41ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στους "Ζωσιμάδες" για την 14η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι με πολύπλευρο ενδιαφέρον και όχι μόνο βαθμολογικό. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μια από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και δεν είναι προϊόν τύχης το γεγονός ότι μπαίνοντας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, είχαν την ευκαιρία να αναρριχηθούν στην 3η θέση του πίνακα κατάταξης.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός προερχόταν από την κακή εμφάνιση και την ήττα στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ, αποτέλεσμα που είχε φέρει κάμποση γκρίνια για τον Πάουλο Μπέντο. Για τους "ερυθρόλευκους" ο στόχος ήταν διπλός: νίκη για την διατήρηση του +7 στην κορυφή της βαθμολογίας και αποκατάσταση της ηρεμίας στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Γιάννης Πετράκης άφησε για λόγους τακτικής εκτός ενδεκάδας τον Πέδρο Κόντε, ενώ ο Πάουλο Μπέντο προχώρησε σε 4 αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα των Πειραιωτών στο "ΓΣΠ". Έκπληξη από πλευράς του Πορτογάλου τεχνικού η επιλογή του Όσκαρ Καρντόσο στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, με τον Μπράουν Ιντέγε να μένει στον πάγκο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κούτρης, Κοζορώνης, Λίλα, Ακόστα (81' Ναδάλες), Ζάιρο (75' Κόντε), Μαμπουλού (59' Γαρουφαλιάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Σεμπά, Ελιουνούσι (59' Πάρντο), Φορτούνης (65' Ιντέγε), Καρντόσο (80' Καμπιάσο).

Γκολ: - / 68' Καρντόσο, 90+2' Σεμπά.