Βαθμολογία

Μιλόγεβιτς: «Ξέρω καλά τη θέση μου»

Νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα πήρε το απόγευμα της Κυριακής (11/12) ο Πανιώνιος, ο οποίος κατάφερε να κάμψει έστω και δύσκολα την αντίσταση της Κέρκυρας με 1-0.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνεχάρη τους παίκτες του που αντέδρασαν μετά το στραπάτσο με τον Κισσαμικό και μεταξύ άλλων σημείωσε ως «ο προπονητής κρίνεται από το αποτέλεσμα, όχι από τις εμφανίσεις». Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Περάσαμε δύσκολα αυτές τις μέρες μετά το Κύπελλο και περίμενα πως και πως αυτό το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Δίκαια νομίζω κερδίσαμε μία ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ. Έχει υπομονή στο παιχνίδι της η Κέρκυρα και είναι δύσκολο να της σπάσεις την άμυνα. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο 1-0. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την αντίδραση που έδειξαν στο παιχνίδι. Αυτό θέλαμε και μπράβο τους».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Πίεση πάντα υπάρχει, από την στιγμή που έχουμε διαλέξει να είμαστε σε αυτό το επάγγελμα. Είτε είσαι παίκτης είτε προπονητής υπάρχει πίεση, σε όλες τις ομάδες στον κόσμο. Ο προπονητής κρίνεται από το αποτέλεσμα, όχι από τις εμφανίσεις. Ξέρω καλά την θέση μου εγώ, κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ, με ενδιαφέρει η ομάδα και να δουλεύουμε σωστά. Τα υπόλοιπα δεν είναι δικό μου θέμα, είναι στην διοίκηση».