Βαθμολογία

Πανιώνιος – Κέρκυρα 1-0

Ο Πανιώνιος άφησε πίσω του τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Super League και το "χαστούκι" από τον Κισσαμικό στο Κύπελλο κι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 της Κέρκυρας χάρη στο γκολ του Τασουλή.

Πήρε αυτό που ήθελε. Οξυγόνο, δηλαδή. Αυτό το προσέφεραν μόνον η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Κι αυτά τα έδωσε ο Χρήστος Τασουλής με εξαιρετικό αριστερό σουτ.

Ο Πανιώνιος νίκησε με 1-0 την Κέρκυρα, στη Νέα Σμύρνη για τη 15η αγωνιστική της Super League, κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Οι "κυανέρυθροι" άφησαν πίσω τους τις δύο ισοπαλίες (με Παναθηναϊκό και Πλατανιά) και κυρίως τη βαριά ήττα από τον Κισσαμικό στην Κρήτη για το Κύπελλο.

Η Κέρκυρα έπαιξε πολύ καλά, άξιζε την ισοπαλία, αλλά μια στιγμή αδράνειας - στη φάση του γκολ - της στέρησε έστω τον ένα βαθμό. Οι Φαίακες προερχόταν από δύο σούπερ θετικά αποτελέσματα με Ολυμπιακό (εκτός) και ΑΕΚ (εντός).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης (79' Γκιοατά), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν, Μασούντ, Φούντας (72' Μασούρας), Ανσαριφάρντ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Σιόντης, Νίκιτς, Γεωργίου, Ντουάλα, Κόντος (73' Γκομές), Τουράμ

 Γκολ: 64' Τασουλής.