Βαθμολογία

Ανδράλας: «Σημαντική η συγκέντρωση»

Σημαντικό στοιχείο την συγκέντρωση έθεσε για την έκβαση του παιχνιδιού της Προοδευτικής ενάντια στον Εθνικό, ο Πάρης Ανδράλας. Οι δύο σύλλογοι θα τεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή (11/12), με το ματς να προσελκύει το ενδιαφέρον αφού αποτελεί ντέρμπυ. Αμφότεροι είναι από τον Πειραιά, ενώ εφόσον ο αγώνας είναι ιδιαίτερης σημασίας, θα καταβάλουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν το τρίποντο.

Οι «βυσσινί» σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού τους, θα επιχειρήσουν να διευρύνουν το σερί που τρέχει (δύο μήνες αήττητοι), παρά το γεγονός πως θα κληθούν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με μία από τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Πάρης Ανδράλας: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένα πειραϊκό ντέρμπι. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε κάνει ένα καλό σερί εμφανίσεων, και ευελπιστούμε να το συνεχίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί συγκέντρωση από το 1΄ μέχρι το 90΄, και ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παίζουμε με μια από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος, και ευελπιστούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Πηγαίνοντας στα αγωνιστικά μοναδικοί απόντες είναι οι τραυματίες εδώ και καιρό Κουσούρης και Δηλαβέρης ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν την σέντρα του παιχνιδιού.