Βαθμολογία

Γράφας: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί...»

Θετικό χαρακτήρισε το βαθμό που κατάφερε να αποσπάσει η Βέροια στην Τρίπολη ο προπονητής της Θωμάς Γράφας, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αν κάποια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν η δική του.

«Σίγουρα χρειάζεται και τύχη στο ποδόσφαιρο, όμως θεωρώ ότι σήμερα η Βέροια ήταν πολύ καλή τακτικά σε φάση άμυνας και επίθεσης» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της «βασίλισσας του βορρά» και συμπλήρωσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο που κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και τις φάσεις που βγάλαμε στο ματς, αν εξαιρέσουμε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο χάσαμε για λίγο τη συγκέντρωσή μας αλλά καταφέραμε να βρούμε τον ρυθμό μας σχεδόν αμέσως.

Θέλω να δω δύο φάσεις, το οφσάιντ εις βάρος μας στο 44' και το πέναλτι που ζητήσαμε στο 87', αν υπάρχει κάτι σε κάποια από αυτές τις δύο στιγμές θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Σταθήκαμε καλά απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Αστέρας Τρίπολης, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα, στο οποίο παίξαμε με αριθμητικό μειονέκτημα για αρκετή ώρα, τα έχουμε πάει καλά και μπορούμε να πούμε ότι μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση. Νομίζω ότι το σημερινό αποτέλεσμα αδικεί τη Βέροια».