Βαθμολογία

Εξώδικο Κετσπάγια σε ΑΕΚ

Η διακοπή της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται πως θα έχει επιπλέον επεισόδια, καθώς όπως αποκαλύπτει η Livesport, ο Γεωργιανός απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ εξαιτίας χρηματικών οφειλών. Στο εξώδικο συμπεριλαμβάνονται και οι οφειλές προς τους συνεργάτες του,Σόσο Τσέντια και Μιχάλη Μιχαήλ. Ο πρώτος διεκδικεί 98.318 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο δεύτερος 95.518 χιλιάδες ευρώ. Αντιθέτως ο Κετσπάγια έχει την μερίδα του λέοντος με το ποσό που ζητά να ανέρχεται στις 194.000 χιλιάδες ευρώ. Ακολουθεί απόσπασμα από το εξώδικο:

«Σε εκτέλεση των συμβάσεων παρείχαμε κανονικά και προσηκόντως τις υπηρεσίες μας ως και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, οπότε μας ενημερώσατε διά του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για την απόφασή σας να τερματίσετε τη συνεργασία μας, ήτοι να λυθούν οι μεταξύ μας συμβάσεις συνεργασίας. Ενώ εμείς σας ξεκαθαρίσαμε ότι δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την ομάδα καθώς η βούλησή μας ήταν να συνεχίζουμε να εκτελούμε τα συμβατικά μας καθήκοντα, εσείς μας δηλώσατε ότι η διοίκηση της ομάδας έχει λάβει την απόφαση της περί λύσης της συνεργασίας μας και την ίδια ημέρα εκδώσατε ανακοίνωση στον Τύπο. Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την παράνομη συμπεριφορά σας, σας καλούμε να καταβάλετε νομιμοτόκως τα παραπάνω οφειλόμενα το αργότερο μέχρι τις 15/12/2016, αλλιώς σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε να προβούμε στα νόμιμα χωρίς άλλη αναβολή, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε και κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμα για την αποκατάσταση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας μας».

*Σκληρή γλώσσα από τους οπαδούς προς τους παίκτες

Περνώντας στην αντίπερα όχθη δηλαδή στο αγωνιστικό σκέλος οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» διαπίστωσαν μία έκπληξη κατά την προπόνηση της Παρασκευής (9/12). Για την ακρίβεια αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης τα έψαλλε για τα καλά στους παίκτες, επισημαίνοντας πως εάν δεν συμμορφωθούν αγωνιστικά, τότε θα αναγκαστούν να λάβουν διαφορετικά μέτρα.

Σύμφωνα με την LiveSport οι φίλοι του συλλόγου ανέφεραν τα εξής: «Μάγκες, βλέπετε ότι εδώ στην ΑΕΚ δεν σας έχει ακουμπήσει κανένας. Έχουμε κάνει τόσες γκέλες απέναντι σε κάθε απίθανο χωριό της Ελλάδας και δεν σας έχει πειράξει κανείς! Μην το εκμεταλλεύεστε όμως, γιατί πάει πολύ. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Από εδώ και πέρα θέλουμε μόνο νίκες και να σας βλέπουμε να σκυλιάζετε στο γήπεδο. Είστε στην ΑΕΚ κι αν κάποιοι δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό, φροντίστε να μάθετε. Διαφορετικά την επόμενη φορά που θα ξαναχάσουμε από χωριό θα έρθουμε εδώ και θα έχουμε… άλλα. Δεν θα είναι για καλό και δεν θα σας μιλήσουμε όπως σήμερα. Θα έχει ξύλο! Απαγορεύεται, λοιπόν, να παρουσιάσετε ξανά την εικόνα των προηγούμενων αγώνων. Η αδιαφορία δεν δικαιολογείται από κανέναν και για κανέναν. Είναι υποχρέωσή σας να δίνετε το 100%. Όποιος δεν μπορεί και δεν αντέχει να ζητήσει να φύγει και να πάει στο καλό. Απαγορεύεται να τρώτε δύο γκολ από τις Καρδίτσες και να μας κάνουν το 0-2… 2-2. Δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε. Αν δεν σας νοιάζει εσάς, εμάς μας νοιάζει και μας πειράζει. Σας το ξαναλέμε, λοιπόν: την άλλη φορά δεν θα έχει λόγια!».