Βαθμολογία

Γ’ Εθνική: Δύο αναβολές στον 4ο όμιλο!

Στην αναβολή δύο αγώνων της 12ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο προχώρησε, όπως αναμένονταν, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η απόφαση της ΠΝΟ για 48ωρη επέκταση των απεργιακών της κινητοποιήσεων έως τα ξημερώματα της Κυριακής ανάγκασε τους ανθρώπους του Ηλυσιακού και του Ερμή Ζωνιανών να απευθυνθούν στην Επιτροπή, καταθέτοντας τα σχετικά αιτήματα για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με ΠΟ Ατσαλένιου και Κηφισιά, αντίστοιχα. Οι δύο συναντήσεις αναβλήθηκαν, με τις πληροροφίες να αναφέρουν πως πιθανόν να επανοριστούν για τις 4 Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί ότι άλλη αναβολή δεν φαίνεται να υπάρχει, αφού οι υπόλοιπες ομάδες έχουν εξασφαλίσει αεροπορικά εισιτήρια για τη μετακίνησή τους. Ζήτημα αναβολής δεν υπάρχει στον 3ο όμιλο, καθώς κανονικά θα ταξιδέψει ο Τσικλητήρας Πύλου στη Μυτιλήνη για το παιχνίδι με τον Αιολικό.

Τέλος, στην περίπτωση της μετακίνησης του Τηλυκράτη στην Κέρκυρα για το ματς με τον Αστέρα Πετριτή, από τη στιγμή που η απεργία έχει προαναγγελθεί μέχρι τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής, η ομάδα της Λευκάδας είναι υποχρεωμένη να σχεδιάζει ταξίδι, εκτός αν αποφασιστεί νέα επέκταση της απεργίας.

Πηγή: pamebala