Βαθμολογία

Ντέρμπι ανόδου για την ΑΕΛ...

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν δίνει η Ανδρική ομάδα της ΑΕΛ, με αντίπαλο τον ΑΠΣ ΦΘΙΑ Λάμιας την Κυριακή στις 18:00 στο κλειστό του Αλκαζάρ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των «βυσσινί», πρόκειται για ντέρμπι ανόδου, καθώς η ομάδα που θα κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα, παίρνει προβάδισμα σημαντικό για την άνοδο. Οι «βυσσινί»  έχουν κάνει καλό ξεκίνημα και έχουν πάρει δυο καθαρές νίκες. Πλέον θα ψάξουν την τρίτη για να διατηρηθούν στην κορυφή.

«Η παρουσία του κόσμου θα παίξει καθοριστικό ρολό και κάνουμε κάλεσμα να βρεθούν όλοι στο γήπεδο για να βοηθήσουμε την ΑΕΛ να πάρει μια πολύτιμη νίκη.» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ των «βυσσινί», αναφορικά με τον κόσμο της ομάδας.

Ο προπονητής Νίκος Καλαθάς δήλωσε: Είναι το τρίτο σε σειρά μάτς "αυξημένης βαρύτητας" για εμάς και ίσως το πιό σημαντικό μέχρι στιγμής.Η ΑΠΣ Φθία Λαμίας είναι μια ομάδα με αρκετά χρόνια θητείας σε εθνικές κατηγορίες και με πολύ αξιόλογους και έμπειρους παίχτες.Από τη πλευρά μας θα επιμείνουμε και θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι η επίτευξη μιας καλής απόδοσης και κατ επέκταση μιας πολύτιμης νίκης.Στη προσπάθεια μας αυτή είναι πολύ σημαντική η συμβολή και η υποστήριξη του κόσμου τον οποίο και θελουμε να είναι στο γήπεδο την Κυριακή.