Βαθμολογία

Οι Πατρινοί έμποροι στο πλευρό της Παναχαϊκής

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών συναντήθηκε την Τρίτη (6/12) ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης.

Ο εμπορικός κόσμος της πόλης παραμένει από το ξεκίνημα της σεζόν δίπλα στη νέα προσπάθεια για την αναγέννηση των «ροσονέρι» και οι εκπρόσωποί του εξέφρασαν γι’ άλλη μία φορά την απόλυτη στήριξή τους.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ρώρος διαβεβαίωσε τον Κώστα Κατσουράνη πως ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών θα συνδράμει τα μέγιστα προκειμένου η Παναχαϊκή να βρεθεί ξανά εκεί που της αξίζει, δηλαδή στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενόψει μάλιστα των χριστουγεννιάτικων εορτών, θα δρομολογηθούν από κοινού εκδηλώσεις και άλλες δράσεις για τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή και στήριξη της ομάδας της Πάτρας.

Ο Κατσουράνης συναντήθηκε και με τους πατρινούς δημοσιογράφους ζητώντας τη στήριξή τους σε αυτό το νέο εγχείρημα. Στο επίκεντρο της συζήτησης που έγινε με... κλειστά μικρόφωνα βρέθηκε φυσικά η πορεία της Παναχαϊκής στον τρίτο όμιλο του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.