Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Η χημεία είναι το μυστικό της επιτυχίας»

Στο ΑΕΛ Radio "φιλοξενήθηκε" ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έκανε αναφορά στο αυριανό (7/12) παιχνίδι με αντίπαλο την Αμβρακία Κωστακιών για το κύπελλο Γ' Εθνικής, ανέφερε ότι στο κύπελλο δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ το μυστικό της επιτυχίας του λαρισινού συλλόγου είναι η καλή χημεία που υπάρχει.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Διαφορετικός θεσμός και αυτός, εμείς πριν λίγο ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και αναχωρούμε για την Άρτα. Τραυματισμοί δεν υπάρχουν, έχουμε 18 παίκτες αποστολή και θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παιδιά τα οποία δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι στιγμής. Πάντα με πνεύμα και νοοτροπία νικητή και πιστεύω θα φανούμε αντάξιοι».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να αντέξει η ομάδα δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη είπε:

«Για μένα το κύπελλο Γ' Εθνικής είναι ένας θεσμός ο οποίος δεν έχει προοπτική ναι μεν δεν είναι ασήμαντος, αλλά δεν έχει προοπτική με την έννοια ότι δεν σε οδηγεί κάπου. Είναι σημαντικό όμως όσα παραπάνω ματς και αν παίξουμε γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να δώσω χρόνο σε παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και πέρα είτε μιλάμε για πρωτάθλημα είτε για κύπελλο το σημαντικό είναι να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και αν μπορέσουμε να προκριθούμε δεν θα πούμε όχι. Μέσα από όλο αυτό να βγουν πράγματα και εμείς μέρα με την μέρα δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα».

Για το φετινό πρωτάθλημα, τα αποτελέσματα και το γεγονός ότι ο Απόλλων είναι ψηλά και αν τον αγχώνει δήλωσε:

«Σίγουρα είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο με αρκετές καλές ομάδες και ιστορικές. Από εκεί και πέρα εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, ξεκινήσαμε προετοιμασία το καλοκαίρι και είμαστε στον σωστό δρόμο. Μέρα με την μέρα όπως είπα τα παιδιά γίνονται ακόμα καλύτερα, ανταποκρίνονται στις προπονήσεις και τα παιχνίδια παρότι είμαστε καινούρια ομάδα. Όσοι απαρτίζουμε τον Απόλλωνα έχουμε καλή χημεία και αυτό είναι οδηγός για την δύσκολη συνέχεια. Γενικά αν και νωρίς είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, όλοι παλεύουν και εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα να βγάζουμε πράγματα. Στόχος μας είναι σε κάθε αναμέτρηση οι νίκες».

Τέλος σε ερώτηση για τα προβλήματα στα γήπεδα της κατηγορίας ανέφερε:

«Για ομάδες που θέλουν να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο είναι πρόβλημα. Είναι στην φιλοσοφία μας να δουλεύουμε και σε αυτό, αντιμετωπίσαμε τον Αστέρα Πετριτή σε ένα κακό γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε. Αν δείτε πάντως το πρόβλημα με τα γήπεδα είναι γενικό όπως και στην Φιλιππούπολη το γήπεδο δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε γιατί όπως είναι για μας πρόβλημα, έτσι είναι και για τον αντίπαλο».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ