Βαθμολογία

Δεύτερη σερί νίκη οι Γυναίκες της ΑΕΛ!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η ΑΕΛ που επικράτησε με 3-0 του Φ.Σ Αμπελώνα στο Αλκαζάρ. Τα κορίτσια ξεκίνησαν δυναμικά και στο πρώτο σετ προηγήθηκαν με διάφορα 7 πόντων και διατηρώντας την μέχρι το τέλος έφτασαν εύκολα στο 25-15.Το δεύτερο σετ είχε μεγαλύτερες συγκινήσεις και με την φιλοξενούμενη ομάδα να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της προηγήθηκε με 18-19,η ψυχραιμία και το καλό σέρβις γύρισαν το σετ υπέρ των βυσσινί με σκορ 25-23.Το τρίτο σετ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ΑΕΛ με πολλά λάθη έφτασε να χάνει με 18-14, κάπου εκεί οι  κοπέλες  μας  έδειξαν  για  άλλη  μια  φορά  χαρακτήρα  καταφέρνοντας να γυρίσουν το παιχνίδι  και να το κατακτήσουν με 25-22. Ήταν μια σπουδαία Νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Μπράβο  στα  κορίτσια  μας  και  συνεχίζουμε.

Τα σετ: 25-15, 25-23, 25-22.

ΑΕΛ (Ιόβτσεβ ) Ανδρεάδη, Ιοβτσεβα, Καμπουρογιάννη, Καραδήμου, Κολοβέτσιου, Κοντογιάννη, Λουκανίκα, Μπουφίκου, Μπρούτσου, Παπαδημητρίου, Στανίση, Τεντολούρη, Χατζή, Χρυσοπούλου.

Φ.Σ Αμπελώνα (Μπεκιάρης) Κεραμίδα, Νταφούλη Ει, Νταφούλη Μ, Κόκκινου Ε, Κόκκινου Φ, Τσάκο, Ντιζέ, Γκόγκουρα, Μιχαλέ, Αβελλα, Λυγούρα, Μήλιου, Χρυσοβέργη, Λαφαζάνη.