Βαθμολογία

Δε σταμάτησε ούτε στον Δαμασιακό ο Ηρακλής...

Πάρα την προσπάθειά του, ο Δαμασιακός δε μπόρεσε να συγκρατήσει τον Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος με τέσσερα τέρματα πήρε τη νίκη (1-4).

Στο 5' λεπτό ο Μπάμης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 35' την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Καλπίας και ο Ζαφειρίου με πλασέ το 0-2. Στο 46' ύστερα από κάθετη πάσα του Μολά, ο Γκιουρσάνι έκανε το 0-3.

Στο 60' ο Ζαφειρίου εκτέλεσε το πέναλτι για τον Ηρακλή όμως το απέκουσε ο τερματοφύλακας. Στο 65' ύστερα από κόντρα, ο Φώτος έστρωσε στον Ζαφειρίου και αυτός με πλασέ έκανε το 0-4. Ευκαιρίες για τον Ηρακλή έχασαν οι Γκιουρσάνι, Φώτος και Σπανός. Για τον Δαμασιακό στο 79' σκόραρε με πέναλτι ο Τσιάλτας και για το 1-4, μετά από ανατροπή του Ραπτοτάσιου.

Δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαϊνης (79' Καλογιάννης), Καρατζόλης (63' Βίδρας), Οικονόμου (46΄Νάκας), Μόκας, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Δούκας, Ντόκος, Λούτσος, Ραπτοτάσιος

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής (75' Λιάνος), Φορτομάρης, Καλπίας, Ψομωλιάς, Μολάς, Μπάμης, Γκιουρσάνης (Σουλτούκης ), Σπανός (80' Μπάρδας) , Ζαφειρίου, Φώτος