Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια»

Πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήρισε την σημερινή (4/12) που πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0 με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια και το ματς κυπέλλου της Τετάρτης και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας:

«Καταρχάς θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη. Μια νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος απέναντι σε έναν αντίπαλο που κυριαρχεί στην κατηγορία έχει την καλύτερη άμυνα και σήμερα έκανε την πρώτη του ήττα. Αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική την νίκη μας. Η νίκη ήταν δίκαιη, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού, δημιούργησαν καλές στιγμές συν τα δυο γκολ. Κρατάμε την καλή προσπάθεια και επικεντρωνόμαστε στην Τετάρτη και στον αγώνα κυπέλλου με την Αμβρακία Κωστακιών.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Νίκο και στην ΑΕ Καραϊσκάκης και να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο παρα τις αντίξοοες καιρικές συνθήκες. Θεωρώ παιχνίδι με παιχνίδι θα αυξάνουμε την διάρκεια της απόδοσης μας ούτως ώστε τον Μάιο να πετύχουμε τον πολυπόθητο στόχο μας».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ