Βαθμολογία

Πανέτοιμος ο Απόλλων Λάρισας

Με απόλυτη πίστη στις δυνατότητες τους και με πολύ καλή ψυχολογία, οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασίας τους, για μια ακόμη "δοκιμασία" που τους περιμένει την Κυριακή (04/12) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης απέναντι στην Α.Ε.Καραϊσκάκη.

Οι Λαρισαίοι έχουν γνώση του βαθμού δυσκολίας του αγώνα αλλά σε καμμία των περιπτώσεων δεν φοβούνται μιας και γνωρίζουν πολύ καλά τις δικές τους δυνάμεις και θα επιδιώξουν άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους κρατήσει για τα καλά στην ...ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα συν για το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη η επιστροφή του πολύπειρου Τάσου Κυριάκου και του ταλαντούχου Νίκου Συράκου, που αποθεραπεύτηκαν πλήρως και τέθησαν κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή του Απόλλωνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι οποίοι είναι οι εξής: Φιρινίδης (Τ), Σταυράκης (Τ), Σάββας, Ανδρέου, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Γεωργίου, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Συράκος, Penta, Αγρόδημος, Διβανές και Καμπέρης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κουρδής, Κολοβός, Γκουντρουμπής και Μάρκου.

- Η αποστολή θα γευματίσει, ώρες πριν την αναμέτρηση, στην ταβέρνα "Παραδοσιακό".