Βαθμολογία

Πλεύρης: «Ευχαριστώ τον Θεό»

«Αυτό που με κράτησε είναι η επιθυμία μου να ξαναδω τα παιδιά μου», είπε το μεσημέρι της Παρασκευής (2/12) ο Θάνος Πλεύρης, έξω από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από το οποίο είχε πάρει εξιτήριο λίγη ώρα νωρίτερα.

Ο κ. Πλεύρης είχε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας το τελευταίο διάστημα, η οποία λίγο έλειψε να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή. Ωστόσο, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της ανάρρωσης, το οποιο θα συνεχιστεί στο σπίτι για κάποιες εβδομάδες.

Την Κυριακή (13/11) ο Θάνος Πλεύρης εισήχθη στο νοσοκομείο με εικόνα σήψης, ενώ είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Αφού ευχαρίστησε όλους όσοι του στάθηκαν και του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση, ο πρώην βουλευτής αναφέρθηκε και «στους λίγους που ευχήθηκαν τον θάνατό μου», ευχόμενος και σε αυτούς να έχουν καλή υγεία.

«Ευχαριστώ το Θεό που έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου», είπε ο Θάνος Πλεύρης, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του η περιπέτειά του να αποτελέσει παράδειγμα και αφορμή για να εξεταστεί το θέμα των ενδοσοκομείακών λοιμώξεων.