Βαθμολογία

Εύκολα ο Ολυμπιακός, 4-0 στα Χανιά

Πολύ εύκολο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού από τα Χανιά, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ (4-0), με την ομάδα του Μπέντο να καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση.

Τα Χανιά δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικά κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδος οι οποίοι από το ημίχρονο προηγούνταν με 3-0 και είχαν καθαρίσει την νίκη και την πρόκριση.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο άνοιξε το σκορ στο 16', ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Ιντέγε έκανε το 0-2 με τον Φιγκέιρας να είναι ο παίκτης που έκανε τις πάσες και στα δυο γκολ, ενώ στο 43' έγινε το 0-3 όταν ο Θεολόγου έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το τελικό 4-0 έγινε τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από μια φωτοβολίδα του Πάρντο, ενώ ο Ολυμπιακός έκοψε ταχύτητα στην συνέχεια με το 4-0 να αποτελεί το τελικό σκορ.

Χανιά (Θεόδωρος Γκάτζιος): Αθανασιάδης, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Γκεμίσης, Τσουκάνης, Νικολόπουλος (46' Νικολόπουλος), Μάνιας, Λύρας (58' Σταμάτης).

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομάο, Ντε Λα Μπέγια (77' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Μανθάτης (65' Ανδρούτσος), Μάριν, Πάρντο, Ιντέγε (46' Καρντόσο).