Βαθμολογία

Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική

Ολοκληρώνεται σήμερα (01/12) η 2η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος με την διεξαγωγή των πέντε τελευταίων αναμετρήσεων.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στα Χανιά εκτός έδρας και του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα κόντρα στον ΑΟΤ με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη που θα σημαίνει και πρόκριση στους "16".

Νίκη και καλή μπάλα είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση στα Χανιά με την ομάδα του Μπέντο να θέλει να τελειώνει από απόψε την πρόκριση, ενώ χωρίς άγχος η ομάδα των Χανιών θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και με στόχο την τελευταία αγωνιστική και το ματς με τον συντοπίτη Πλατανιά. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30.

Νωρίτερα στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα και ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν για τον 1ο όμιλο εκεί όπου συμμετέχει και η ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ να θέλει την νίκη και την πρόκριση, ενώ στα Τρίκαλα γνωρίζουν ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και με ακόμα ένα κόντρα στην ΑΕΛ θα προκριθούν και χωρίς άγχος θα παραταχθούν για το θετικό αποτέλεσμα. Σέντρα της αναμέτρησης στις 17:15.

Την ίδια ώρα υπάρχει και η αναμέτρηση των Αθηναίων με την Καλλιθέα να υποδέχεται τον Ατρόμητο και στο Περιστέρι γνωρίζουν ότι με νίκη προκρίνονται, ενώ στον αντίποδα η ομάδα της Καλλιθέας δίνει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει σήμερα. Σέντρα στο Ελ Πάσο στις 17:15.

Τέλος στις 15:00 η Ξάνθη θέλει μόνο νίκη απέναντι στην ουραγό της Football League Καλλονή προκειμένου να παίξει κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα την πρόκριση, ενώ η ομάδα της Λέσβου μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανή. Την ίδια ώρα στην Λιβαδειά ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό με αποκλειστικό στόχο την νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του κυπέλλου:

15:00

Ξάνθη - Καλλονή: Cosmote Sport 1

Λεβαδειακός - Πανσερραϊκός: Cosmote Sport 3

17:15

Καλλιθέα - Ατρόμητος: Cosmote Sport 1

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ: Cosmote Sport 3

19:30

Χανιά - Ολυμπιακός: Cosmote Sport 3