Βαθμολογία

Νιόπλιας: «Δώρο στον κόσμο...»

Στον κόσμο του ΟΦΗ που δημιούργησε πραγματικά ξεχωριστή ατμόσφαιρα αφιέρωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νιόπλιας. «Ξεκίνησε πολύ καλά ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι και κατάφερε και σημείωσε ένα γκολ αλλά από εκεί και πέρα άλλαξε όλη η εικόνα του αγώνα. Δεν κερδίσαμε τυχερά αλλά βάσει σχεδίου και μάχης που δώσαμε.

Αν κοιτάξουμε το μεγάλο κομμάτι του ματς και την διαφορά κατηγορίας νομίζω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Όταν παίρνεις ένα ματς ζωής και θανάτου για τον αντίπαλο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για εμάς και κυρίως για τους παίκτες. Κερδίσαμε δικαιώτατα με πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.

Για εμάς ο στόχος είναι πότε η ομάδα αυτή θα γυρίσει στην SuperLeague, αλλά από την αρχή είχα πει ότι δεν θα παρατήσουμε το Κύπελλο. Και στον Απόλλωνα παίξαμε καλά και πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά και αυτό τον κόσμο που με την βροχή και με το αποτέλεσμα στο 0-1 σε όλη την διάρκεια είχαμε την βοήθεια τους και τους κάναμε ένα πολύ μεγάλο δώρο που το αξίζουν» ανέφερε ο τεχνικός των Κρητικών και πρόσθεσε: «Τους είπα στο ημίχρονο ότι μπορούμε γιατί θα έχουμε πιο στεγνό το γήπεδο και θα βρούμε πολλούς χώρους και πρέπει να είμαστε τακτικά πειθαρχημένοι. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο αλλά πέρα από αυτό χρειάζεται να έχεις σε καλή ημέρα τους δικούς σου παίκτες».