Βαθμολογία

Νίκη για Παναιτωλικό, απώλεια η Κέρκυρα

Αγώνες κυπέλλου είχαμε σήμερα (30/11) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του θεσμού και ήδη κάποιες αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί.

Μεταξύ αυτών και της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό (2-1 για τους "βυσσινί), ενώ στα άλλα δυο μεσημεριανά παιχνίδια ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στο Αγρίνιο, ενώ στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα έμεινε στο 2-2 με την Λαμία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0

Υπερπολύτιμη νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε η ομάδα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο κόντρα στον Πανθρακικό χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουάρντα, ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι Κομοτηναίοι και πλέον τα "καναρίνια" έχουν 3 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική στο "Ελ Πάσο" κόντρα στην Καλλιθέα θα προσπαθήσουν για ακόμα μια νίκη που θα τους φέρει στην επόμενη φάση.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκια, Καμαβουάκα, Πάουλο (70′ Βασιλούδης), Ουάρντα (75′ Γιαννιώτης), Κλέσιο, Λεντέσμα (62′ Koυτρομάνος), Τομανέ.

Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πετρούσης (67′ Γκιντίδης), Γαβριηλίδης, Μήλιος, Ρομπέρ (76′ Φουρκάν), Χαλκιαδάκης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Κουσίδης (63′ Μπεκατώρος), Ψάλτης, Μυρθιανός.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΑΜΙΑ 2-2

Στην ισοπαλία έμειναν Κέρκυρα και Λαμία (2-2) στο νησί των Φαιάκων με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να έχει μείνει στο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό και πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι νησιώτες προηγήθηκαν στο 12' με τον Τουράμ για να κάνει στο 17' ο Βάντερσον με φάουλ το 1-1. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 42' ο Όμο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αντιλέχου και έδωσε το προβάδισμα στην Λαμία με 1-2. Τελικώς στο 56' ο Γεωργακόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσενάμο διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Ζαραδούκας (59' Επστάιν), Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Ανδρεόπουλος (46' Γεωργακόπουλος), Σιόντης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Τουράμ (67' Σπίνουλας).

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Κοτσώνης (59' Βαλιός), Αναστασιάδης, Όμο, Καραγιάννης, Αυγενικού (56' Αυγενικού), Μπλάζιτς (67' Γιόνε Πίντο), Ντουρμισάι, Βάντερσον.