Βαθμολογία

Παντιώρας: «Το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»

Στο πρωτάθλημα επικεντρώνει πλέον την προσοχή του η ομάδα του Πανελευσινιακού όπως δήλωσε και ο προπονητής των Αθηναίων Χρήστος Παντιώρας στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ με 2-1.

Ο εκτελών χρέη προπονητή στον σύλλογο της Δυτικής Αττικής ευχαρίστησε την ΑΕΛ και τον Αλέξη Κούγια για την φιλοξενία, όπως και τον κόσμο για το χειροκρότημα, χαρακτήρισε δάσκαλο τον Σάκη Τσιώλη και μια πολύ δυνατή και πρωταγωνιστική ομάδα την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παντιώρα:

«Καταρχάς να ευχαριστήσω την ΑΕΛ και προσωπικά τον κ. Αλέξη Κούγια για την φιλοξενία όπως και τον κόσμο της ΑΕΛ για το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα προς την ομάδα μας. Αγωνιστικά παίζαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή και καλοδουλεμένη ομάδα που μέχρι το 25' μας έπαιζε στο μισό γήπεδο με πολλές ευκαιρίες, αλλά εμείς ευτυχήσαμε να έχουμε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα μας τον Γκόμεζ και μέχρι τότε κρατούσαμε το 0-0 και από ένα ολέθριο λάθος δεχτήκαμε το 1-0.

Από εκεί και πέρα πήγαμε στα αποδυτήρια με 1-0, είπαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια, κάναμε και κάποιες εσωτερικές αλλαγές μας βγήκε και η φάση με τον Αγγελούδη κάναμε το 1-1 και όπως είναι φυσικό δεχτήκαμε πίεση από την ΑΕΛ η οποία έφτασε άμεσα στο 2-1. Εμείς δεν ρισκάραμε να ανοιχτούμε και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ.

Είμαστε μια νέα ομάδα, με παιδιά τα οποία δεν έχουν εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια, προερχόμασταν από συνεχόμενα ταξίδια υπάρχει και η κούραση. Πλέον το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα και τον δύσκολο μαραθώνιο που ακολουθεί με πολλά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην Football League.

Και πάλι ευχαριστώ την ΑΕΛ η οποία είναι πολύ καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί και με έναν δάσκαλο στον πάγκο της τον κ. Σάκη Τσίωλη τον οποίο γνωρίζω από πολλά σεμινάρια και πρόκειται για πολύ καλό προπονητή».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ