Βαθμολογία

Γράφας: «Εγώ παίρνω τις αποφάσεις»

Ο Θωμάς Γράφας τοποθετήθηκε αναφορικά με την ήττα που γνώρισε η Βέροια από τον Αιγινισκό αμέσως μετά την αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (29/11).

Μάλιστα, η ομάδα της Πιερίας έφτασε σε σπουδαία νίκη με 1-0 αναφορικά με τη 2η αγωνιστική στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο μεταξύ, ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας υπεραμύνθηκε επιλογών και ζήτησε μεγαλύτερο σεβασμό στον Χαροντάκη που δέχθηκε αρκετές αποδοκιμασίες. Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Θωμάς Γράφας:

-Για το ματς: «Θέλαμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να τελειώσουμε εκεί το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, ρισκάραμε παραπάνω και από ένα λάθος μας ο Αιγινιακός έφτασε στο γκολ. Η Βέροια είχε τις ευκαιρίες, ο Αιγιανιακός έκανε το γκολ.

-Για την αλλαγή του Άρτσε σχολίασε: «Το Σάββατο (26/12, 17.15 με Παναιτωλικό) έχουμε κρίσιμο ματς. Έπρεπε να πάρει ανάσες. Μας ενδιαφέρει περισσότερο το ματς του Σαββάτου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θέλαμε τη νίκη κόντρα στον Αιγινιακό».

-Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Έχω πλάνο και δεν παρεκκλίνω από αυτό. Τις αποφάσεις τις παίρνει ο προπονητής. Όσο είμαι εγώ εδώ, εγώ θα παίρνω τις αποφάσεις».

-Για τις αποδοκιμασίες στον Χαροντάκη: «Ο Χαροντάκης βάλλεται! Είναι 20χρονο παιδί! Θα μπορούσε να είναι παιδί μας…»