Βαθμολογία

Καθάρισε την πρόκριση ο ΠΑΣ, νίκη για Πλατανιά

Έναρξη της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος είχαμε σήμερα (29/11) με την διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων, με τις δυο να είναι ήδη ολοκληρωμένες.

Στις πρώτες αναμετρήσεις είχαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατεί στον Εύοσμο του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 και να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, ενώ στα Χανιά ο Πλατανιάς επικράτησε με το ίδιο σκορ της Σπάρτης και πέτυχε την πρώτη του νίκη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-1

Στον Εύοσμο και κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες ο ΠΑΣ Γιάννινα χάρις σε ένα τέρμα του Δώνη στο 40' με κεφαλιά νίκησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 1-0 και πανηγύρισε την πρόκριση του στους "16" του θεσμού και κατα πολύ μεγάλο ποσοστό και την πρωτιά στον όμιλο.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι και πρωτοπόροι στην Football League προσπάθησαν για κάτι καλό δίχως όμως αποτέλεσμα και την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση κόντρα στην Ξάνθη.

Αγροτικός Αστέρας (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Γκέσιος (82' Θεοδωρίδης), Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τεγούσης (59' Τάι), Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Φελίπε, Δεινόπαππας (46' Αργυρίου), Πάτο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας (79' Μπουκουβάλας), Νικολιάς, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Δώνης, Ακόστα, Μαμπουλού, Βιδάλ (87' Μασούρας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ 1-0

Στα Χανιά ο Πλατανιάς επικράτησε με 1-0 της Σπάρτης και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην φάση των ομίλων με σκόρερ τον Φανούρη Γουνδουλάκη στο 51' με κοντινό σουτ.

Ένας Πλατανιάς που τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο κόντρα στην ομάδα της Λακωνίας η οποία έχασε μεγάλη φάση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για να κάνει το 0-1 σε τετ-α-τετ του Βελλίνη.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85' Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69' Στάθης), Τσουράκης (78' Κάργας), Ντιλαβέρ

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (58' Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84' Κατσίκης), Μπουντόπουλος (61' λ τ. Βελλίνης), Αναστασάκος.