Βαθμολογία

Ικανοποιήση στον Απόλλωνα Λάρισας

Στην βάση του επέστρεψε ο Απόλλων Λάρισας τις πρώτες πρωινές ώρες ύστερα από ένα κουραστικό ταξίδι, αλλά με την ικανοποιήση μετά την νέα νίκη που φέρνει το λαρισινό συγκρότημα στην 2η θέση και στο -1 από την κορυφή.

Στην ομάδα επικρατεί ικανοποιήση, αλλά άπαντες συγκεντρώνονται στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με τις αναμετρήσεις με την ΑΕ Καραϊσκάκης, την Αμβρακία Κωστακιών και την Ιστιαία.

Σήμερα (28/11) το μεσημέρι υπήρξε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο γήπεδο της Κοιλάδας. Στα ευχάριστα είναι ότι ο Συράκος μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και είναι πλέον θέμα του προπονητή αν θα τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ ο Τάσος Κυριάκος δεν είναι ακόμα στο 100% αλλά πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για την αποθεραπεία του.

Αύριο υπάρχει ρεπό, ενώ από την Τετάρτη ξεκινά η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ομάδα της Άρτας που μπορεί να γίνει και Σάββατο μιας και Κυριακή αγωνίζεται και η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ατρόμητο και στην ομάδα της Λάρισας θα θελήσουν να μην παίξουν ίδια μέρα με τους "βυσσινί" προκειμένου να έχουν και όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.