Βαθμολογία

ΑΟ Ζευγολατιού: «Αποδείξατε πόσο μάγκες είστε»

Στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας εκφράζει τα παράπονα της, για την διαιτησία του ρέφερι Δημαράκήαπό τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου, αλλά και των βοηθών του Γκολέ και Καρακελέ από τον σύνδεσμο του Πειραιά,προέβη μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωστήρα η διοίκηση του ΑΟ Ζευγολατιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε και σήμερα (σ.σ.χτες) η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικης κατηγορίας και σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας καθώς και κάθε υπεύθυνο για την σημερινή εξέλιξη του αγώνα. Μιας και μερικοί φίλαθλοι ήταν στον αγωνιστικό χώρο και θα τα μεταφέρουν στους υπόλοιπους, αυτό το άρθρο απευθύνεται κυρίως στους "υπεύθυνους" του σημερινού αποτελέσματος, ενός αποτελέσματος 1-0 υπέρ του Φωστήρα.

Μιας και η πολιτική του σωματείου μας είναι να μην ασχολείται με την διαιτησία, όλα αυτα τα χρόνια της ύπαρξης της ομάδας μας, είτε μας έχει ευνοήσει είτε μας έχει αδηκίσει, δυστυχώς η σημερινή εμφάνιση του Κου Δημαράκη που ενισχύθηκε απο τον Κο Γκολέ και τον Κο Καρακελέ, κατάφερε το ακατόρθωτο. Να μας βγάλει απο τα ρούχα μας. Ιδίως το ρεσιτάλ του 2ου ημιχρόνου αφου υπήρχαν κάμερες στο γήπεδο επιβάλλεται η περαιτέρω εξέταση. Επειδή όμως οπως είθισται άκρη δεν βγαίνει συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις ούτε γι αυτό δεν χρειάζεται να αναλώσουμε χρόνο. Κρίμα γιατι ένα σωματείο όπως είναι ο Αθλητικός Όμιλος Ζευγολατιού, όπου η φιλοξενία έχει ουσία και οι διαιτητές δεν υβρίζονται ούτε διώκονται, θα αλλάξει λίγο την στάση της και προτείνουμε όποιος ορίζεται στον ΑΟΖ απο εδώ και πέρα καλά θα κάνει να το σκεφτεί δύο φορές την στάση που θα κρατήσει στο γήπεδο. Και φυσικά δεν μιλάμε για διαιτησίες 50/50 που σπανίως τις εχουμε δει φέτος. Τα "έχετε δίκιο θα του βάλω χαμηλή βαθμολογία" απο τους παρατηρητές τέλος κύριοι.

Τέλος θα θέλαμε να απευθυνθούμε προς τους ποδοσφαιριστές μας και να τους ενημερώσουμε οτι τον σημερινό αγώνα τον καταγράφουμε σαν νίκη στα δικά μας "τεφτέρια" που είναι καθαρά και δίκαια. Συνεχίζουμε το έργο που έχουμε αναλάβει γιατί μέσα απο τέτοιους αγώνες χτίζονται τα πάντα. Η αδικία πρέπει να μας ένώνει και να μας πεισμώνει. Μπράβο παιδιά αποδείξατε πόσο μάγκες έιστε.

 Απαρατήρητος δεν πέρασε και ο γυμναστής του Φωστήρα που σε παρατήρηση που έκανε σε πολιτισμένα επίπεδα ο πρόεδρος της ομάδας μας Χάρης Πισιμίσης προς τους διαιτητές, τον έβρισε με χηδαίο τρόπο απο τον πάγκο προς την κερκίδα και παρόλλα αυτά δεν του έγινε καμία σύσταση, ούτε απο τους διαιτητές, ούτε απο τον παρατηρητή αγώνα, εκτός απο τον ίδιο τον προπονητή του Φωστήρα Κο Νίκο Παντελή οπου πολύ σωστά επενέβη.»