Βαθμολογία

Εργοτέλης: «Φύγαμε από το Μοσχάτο με ανάμικτα συναισθήματα»

Στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας ευχαριστεί τον Εθνικό για την φιλοξενία του, εκφράζοντας παράλληλα την λύπη της για ορισμένα μεμονωμένα περιστατικά, προέβη η διοίκηση του Εργοτέλη, η οποία μεταξύ άλλων τονίζει ότι επιφυλάσσεται να ανταποδώσει την φιλοξενία στον μεταξύ τους αγώνα στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φύγαμε από το Μοσχάτο σήμερα μετά τον αγώνα με τον Εθνικό με ανάμικτα συναισθήματα.

Από τη μία, η ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση και σημαντική νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας, η οποία παρά τις ελλείψεις και το νεαρό της ηλικίας των παικτών της έδειξε ότι έχει και παρόν και κυρίως μέλλον, καθώς και η χαρά που αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια από τις πιο ιστορικές και καθαρές ομάδες της Ελλάδας.

Από την άλλη, η λύπη για κάποιες συμπεριφορές, ευτυχώς μεμονωμένες αλλά απαράδεκτες, που αντιμετωπίσαμε...

Έχουμε με τον Εθνικό πολλά κοινά, με το σημαντικότερο ότι και οι δύο είμαστε "αδικημένοι" ακόμα και μέσα στην πόλη μας... Τους αισθανόμαστε φίλους μας κι ελπίζουμε κάποια στιγμή να βρεθούμε αντίπαλοι και πολύ ψηλότερα, όπως αρμόζει και στους δυο μας.

Ευχόμαστε στον Εθνικό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και τον περιμένουμε στο 2ο γύρο να τον φιλοξενήσουμε με το γνωστό κρητικό κι εργοτελίτικο τρόπο.

ΥΓ. Κατά τ' άλλα, στο πρωτάθλημα συνεχίζονται τα διαιτητικά - και όχι μόνο - "όργια" υπέρ συγκεκριμένης ομάδας...»