Βαθμολογία

Βούναινα «τεσσάρων αστέρων»...

Σε ένα πολύ δυνατό παινχίδι τα Βούναινα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Δόξα Ραχούλας, από τη στιγμή που κατάφεραν να επικρατήσουν του σημερινου (26/11) αντιπάλου τους με σκορ 4-1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Στο 15ο' λεπτό είχαμε μια πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν ο Τσαπράζης εκτέλεσε το φάου΄, ο Σπανός έκανε τη κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Χατζηλιάδης έκανε την πάσα στον Κωτρότσιο, αυτός με τη σειρά του έδωσε στον Σπανό που με προβολή έκανε το 1-0.

Στην αμέσως επόμενη φάση όμως η ομάδα της Ραχούλας έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Αθανασούλης έκανε τη σέντρα και ο Καζάνι Κ. με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 1-1. Από εκεί κι' έπειτα το παιχνίδι ανήκε ξεκαθαρά στους γηπεδούχους.

 Στο 35' ο Τσαπράζης έκανε το φάουλ, ο Σπανός πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 37'  έγινε το γύρισμα του Τσαπράζη από κόρνερ, ο Γκομοσίδης έκανε το σουτ, το οποίο κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκαρί της αντίπαλης εστίας. Στο 42' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαπράζη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έξω.

Ο Καζάνι στο 43' έκανε το σουτ με τις γροθιες έδιωξε ο «Ζέμπε». Στο 54' η δοξα είχε κάθετο δοκάρι με τον Αθανασούλη. Στο 75' έγινε το λάθος από τη Δόξα, το εκμεταλλεύτηκε ο Σπανός που έδωσε κάθετη πάσα στον Πρισακάρου και με ατομική προσπάθεια έκανε 2-1.

Τα Βούναινα άρχισαν να κάνουν τον δικό του επιθετικό «μονόλογο», όταν στο 80΄ο Πρισακάρου έκανε τη σέντρα και ο Σπανός με πλασέ έκανε το 3-1.

Στο 85΄ο Σκάκος Β. ανέτρεψε τον Τσανά, δόθηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σπανός και έκανε τρία τα προσωπικά του τέρματα για το τελικό 3-1. Σο 88' τέλος ο Γκόγκορας έκανε το σουτ για τη Δόξα, όμως απομάρκυνε ο «Ζέμπε».

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζειμπέκης, Κωτρότσιος, Κουτής (46' Φαρμάκας), Χατζηλιάδης Γ., Δεσπόπουλος, Γκομοσίδης, Τσαπράζης (85' Ψαρής Σ.), Καζάνι Γ. (52' Χριστοδούλου Κ.), Σπανός, Τσανάς, Πρισακάρου.

Δόξα Ραχούλας (Μάκης Αλεξούδης): Παζιάνας, Κόλλιας, Θεοχαρούλης (73' Σταμουλάκης), Πιλτσιούλης, Σκάκος Β., Τσέλιγκας, Καζάνι Κ (5' Βλισαρούλης), Τέγος, Αργυρακούλης (78 Σκάκος Κ.), Γκόγκορας, Αθανασούλης

Νίτσας o διαιτητής, πρώτος βοηθός ο Τέγος Δ. και δεύτερος ο Ευστατίου.