Βαθμολογία

Αισιοδοξία για νίκη στον Απόλλωνα Λάρισας

Τον Αστέρα Πετρίτη θα αντιμετωπίσει αύριο (27/11) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Λάρισας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με ένα χαλάρωμα που έγινε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και εν συνεχεία στις 11:30 αναχώρησε με προορισμό το νησί των Φαιάκων εκεί όπου αναμένεται να φτάσει στις 17:30 και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο του νησιού.

Στην ομάδα υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την νίκη με την αποστολή, στην οποία δεν συμμετέχουν οι Συράκος και Κυριάκος, να αποτελείται από 19  ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Φιρινίδης, Σταυράκης, Σάββας, Μάρκου, Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Πέντα, Διβανές, Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Σαχινίδης, Καμπλιώνης, Γεωργίου.

Το athleticlarissa.gr κοντά στις προσπάθειες του Απόλλωνα ακολουθεί σε ακόμα μια αναμέτρηση την λαρισινή ομάδα και έτσι θα βρίσκεται αύριο στην Κέρκυρα μέσω του Χρήστου Γκατζούλη ο οποίος θα σας μεταφέρει τα όσα θα συμβούν στο παιχνίδι, συν δηλώσεις, αλλά και φωτορεπορτάζ.