Βαθμολογία

Με στόχο την νίκη στην Κέρκυρα ο Απόλλων Λάρισας

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της μπαίνει η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (27/11) με αντίπαλο τον Αστέρα Πετρίτη στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αυτή την ώρα η ομάδα πραγματοποιεί προπόνηση, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών μιας και κανονικά έχουν μπει στο πρόγραμμα και οι Νίκος Συράκος και Τάσος Κυριάκος και θα αποφασιστεί αν θα ενισχύσουν την ομάδα του Απόλλωνα στην Κέρκυρα.

Η δεύτερη ομάδα της πόλης ολοκληρώνει την προετοιμασία της και αύριο (26/11) το πρωί αναχωρεί για την Κέρκυρα με αποκλειστικό στόχο την νίκη και με δεδομένο ότι παίζουν μεταξύ τους ο Ολυμπιακός Βόλου - Διαγόρας Σεβαστής να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το athleticlarissa.gr με τον προπονητή του Απόλλωνα Σάκη Θεοδοσιάδη ο τελευταίος μας ενημέρωσε ότι οι δυο παίκτες (Συράκος, Κυριάκος) έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ενώ σε ερώτηση για το γεγονός ότι το γήπεδο της αναμέτρησης διαθέτει πλαστικό τάπητα τόνισε ότι η ομάδα δουλεύει πάνω σε αυτό και δεν θα επηρεαστεί. Παράλληλα σε ερώτηση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διαγόρα Σεβαστής τόνισε ότι η ομάδα κοιτάει μόνο το πως θα κερδίζει κάθε Κυριακή.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Αυτή την ώρα πραγματοποιούμε προπόνηση, οι Συράκος και Κυριάκος έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα και εμείς προετοιμαζόμαστε και συγκεντρωνόμαστε, πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο, για την νίκη».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση διαθέτει πλαστικό τάπητα και αν επηρεάσει τον Απόλλωνα δήλωσε:

«Ισχύει αυτό, αλλά είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες, όπως και για τον αντίπαλο. Εμείς δουλεύουμε πάνω σε αυτό και δεν πιστεύω ότι μπορεί να μας επηρεάσει».

Τέλος σε ερώτηση για το γεγονός ότι την αγωνιστική υπάρχει το Ολυμπιακός Βόλου - Διαγόρας Σεβαστής και μια από τις δύο ή και οι δυο θα έχουν απώλειες βαθμών τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που κοιτάμε εμείς είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή».

Αναλυτικά και το πλήρες πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής:

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

15:00

Αστέρας Πετρίτη - Απόλλων Λάρισας

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου - ΑΕ Καραϊσκάκης

Θεσπρωτός - ΑΕ Ιστιαίας

Ολυμπιακός Βόλου - Διαγόρας Σεβαστής

Ρήγας Φεραίος - Τηλυκράτης

Πιερικός - Νίκη Βόλου

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Πύδνα Κίτρους

Αμβρακία Κωστακιών - Εθνικός Φιλιππιάδας

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Διαγόρας Σεβαστής 24

2. Ολυμπιακός Βόλου 22

3. Απόλλων Λάρισας 21

4. Νίκη Βόλου 19

5. ΑΕ Καραϊσκάκης 17

6. Τηλυκράτης Λευκάδας 15

7. Πύδνα Κίτρους 15

8. Ρήγας Φεραίος 11

9. Πιερικός 10

10. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 8

11. Εθνικός Φιλιππιάδας 8

12. Αστέρας Πετρίτη 8

13. Θεσπρωτός 6

14. ΑΕ Ιστιαίας 5

15. Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 5

16. Αμβρακία Κωστακιών 4

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ