Βαθμολογία

Μανούρας: «Από τις καλύτερες ομάδες ο Απόλλων Λάρισας»

Ως μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας χαρακτήρισε τον Απόλλωνα Λάρισας με δηλώσεις του ο προπονητής του Ελευθεροχωρίου Νίκος Μανούρας.

Ο τεχνικός της ομάδας των Μαύρων Αετών τόνισε την δυσκολία της αναμέτρησης για την ομάδα του, εκφράζοντας παράλληλα και παράπονα για την σημερινή διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ελευθεροχωρίου:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τους ανθρώπους του Απόλλωνα για την φιλοξενία που είχαμε σήμερα. Αγωνιστικά ξέραμε ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, είχαμε δύσκολο έργο και με αμυντικό πλάνο προσπαθήσαμε να περιορίσουμε και να χτυπήσουμε στην κόντρα και πιστεύω μέχρι το 1-0 το κάναμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κάναμε ευκαιρίες δεν απειληθήκαμε μέχρι τότε και μετά το 1-0 δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ όπου έχω κάποιες ενστάσεις γιατί θεωρώ υπήρξε φάουλ πριν το 2-0.

Εμείς προσπαθήσαμε να πετύχουμε γκολ μετά το 2-0, είχαμε το δοκάρι και στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, πήραμε μέτρα στο γήπεδο, κάναμε ευκαιρίες, μειώσαμε σε 2-1, πιέσαμε, είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και πάλι από μια λάθος απόφαση του διαιτητή έγινε το 3-1. Παρόλα αυτά η νίκη του Απόλλωνα ήταν δίκαιη. Συγχαρητήρια στον Σάκη Θεοδοσιάδη και καλή συνέχεια».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ