Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Δίκαιη νίκη, συνεχίζουμε»

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη που πέτυχε σήμερα (23/11) κόντρα στο Ελευθεροχώρι ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο κ. Θεοδοσιάδης τόνισε την σημαντικότητα της νίκης, αλλά όπως είπε πρέπει να ξεχαστεί άμεσα γιατί ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον Αστέρα Πετρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας:

«Καταρχάς να ευχαριστήσω και εγώ τον Νίκο Μανούρα για τα καλά του λόγια και αντεύχομαι καλή συνέχεια, καλή δύναμη ως προπονητή και είμαι σίγουρος ότι το Ελευθεροχώρι με τέτοιες εμφανίσεις σαν την σημερινή δεν έχει να φοβάται τίποτα. Αγωνιστικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη, μια δίκαιη νίκη, ανταποκριθήκαμε πλήρως στην αναμέτρηση παρότι οι αντίπαλοι μείωσαν, εμείς πετύχαμε το 3-1 και πήραμε την νίκη που είναι και το πρωτέυουν.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι να πέρνουμε σε καθε ματς τους 3 βαθμούς και αν συνδυάζεται και με καλή εμφάνιση ακόμα καλύτερα. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, αλλά ξεχνάμε αμέσως την σημερινή νίκη γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στην Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετρίτη. Τέλος να ευχαριστήσω και τον κόσμο που αν και καθημερινή βρέθηκε στο γήπεδο και μας βοήθησε πολύ». 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ