Βαθμολογία

Ακόμα μια νίκη για τον εκπληκτικό Απόλλων Λάρισας

Ακόμα μια νίκη σημείωσε ο εκπληκτικός Απόλλων Λάρισας ο οποίος επιβλήθηκε σήμερα (23/11) με 3-1 κόντρα στο Ελευθεροχώρι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Μια αναμέτρηση στην οποία ο Απόλλων ήταν από την αρχή ανώτερος, είχε την υπεροχή και τις φάσεις, έψαξε το γρήγορο γκολ κάτι το οποίο πέτυχε, ενώ και το 2-0 που έγινε πριν το ημίχρονο ουσιαστικά έδωσε στον Απόλλωνα την δυνατότητα να είναι πιο άνετος και με σωστή διαχείρηση στην επανάληψη πέτυχε την νίκη με 3-1.

Στην επανάληψη ο Απόλλων έδωσε χώρο στο γήπεδο και παρότι το Ελευθεροχώρι μείωσε, εν τούτοις ο Απόλλων "χτύπησε" σε καίριο σημείο πέτυχε το 3-1 και κλείδωσε την νίκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα δυο από τα τρία γκολ επετεύχθησαν από Τρικαλινούς παίκτες τον Καμπλιώνη και τον Διβανέ.

Από την άλλη οι Μαύροι Αετοί που παρατάχθηκαν με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο τους και είναι σε αναζήτηση προπονητή απείλησαν μόλις μια φορά με το δοκάρι που είχαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μπορεί να ήταν πιο μαχητικοί στην επανάληψη και να κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν μπόρεσαν κάτι παραπάνω από την μείωση του σκορ.

Μια αναμέτρηση την οποία παρακολούθησαν οι άνθρωποι της ομάδας του Απόλλωνα με τον πρόεδρο κ. Μαντζανά, ενώ στις κερκίδες ήταν και ο Σταύρος Ψιμουλάκης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο νέος τεχνικός του Ελευθεροχωρίου. Ο πρώην προπονητής των Τρικάλων παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση και κράτησε σημειώσεις.

Αγωνιστικά η πρώτη καλή στιγμή έφερε και το 1-0 όταν στο 18' ο Καμπλιώνης με δυνατό σουτ από σέντρα του Παπαδόπουλου έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, ενώ δυο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Παπαδόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 33' η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έφτασε στο 2-0 όταν ο Σαχινίδης πάσαρε στον Σουλίδη και ο τελευταίος με σουτ λίγο έξω από την περιοχή και από πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεολόγη.

Το Ελευθεροχώρι έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στην αναμέτρηση στο 38' όταν ο Τεντολούρης με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Φιρινίδη με το 2-0 να αποτελεί και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ψηλοκρεμαστό σουτ του Γόρδιου για τους φιλοξενούμενους απέκρουσε ο Φιρινίδης, ενώ στο 79' από εκτέλεση φάουλ του Σκόνδρα ο Σκρέκας που μόλις είχε περάσει στο ματς με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Στο 83' οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Γκουντρουμπή, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Διβανές με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σάββα πέτυχε το τελικό 3-1.

Εν κατακλείδι ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια με καλή εμφάνιση και αυτό που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Απόλλων είναι το ευνοϊκό πρόγραμμα και να πάρει ακόμα μια νίκη την προσεχή Κυριακή (27/11) στην Κέρκυρα κόντρα στον Αστέρα Πετρίτη σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα γίνει μάχη μέχρι τέλους για το εισιτήριο της ανόδου στην Football League.

Διαιτησία: Μουτσανάς (Τακόπουλος, Στεφανής).

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Χολέβας, Αγριόδημος, Γεωργίου, Πέντα, Σαχινίδης (82' Γκουντρουμπής), Σουλίδης (68' Διβανές), Καμπλιώνης (76' Καμπέρης).

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Νίκος Μανούρας - Σπύρος Ευαγγέλου): Θεολόγης, Νάκου, Νασιάκος, Αετόπουλο, Μπαλτιμάς (62' Ψύρας), Ρόμπος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Ιωάννου, Γόρδιος (78' Σκρέκας), Τεντολούρης (70' Γιαννούλας).