Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας

Δεκαεννιά παίκτες πήρε μαζί του, ο προπονητής κ. Σάκης Θεοδοσιάδης για το απογευματινό παιχνίδι της Τετάρτης (23/11, 15.00) με του Μαυρούς Αετούς Ελευθεροχωρίου Τρικάλων.

Ο Απόλλωνας που θέλει να μείνει ψηλά στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των δύο πρωτοπόρων, αναμένεται να αντιμετωπίσει την τρικαλινή ομάδα με την δέουσα προσοχή και σεβασμό, όπως απαιτεί ένα επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Γι αυτήν την 9η εμβόλιμη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο τεχνικός της ομάδας μας, δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Τάσο Κυριάκο και Νίκο Συράκο, που βρίσκονται στο στάδιο επανάκαμψης μετά τον τραυματισμό τους, όπως επίσης για λόγους τακτικής και στους Τάσο Κουρδή και Βασίλη Μάρκου.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή, η οποία θα γευματίσει στις 11 το πρωί, στην ταβέρνα "Παραδοσιακό" στην Νεάπολη, είναι οι ακόλουθοι:

Φιρινίδης (Τ), Σταυράκης (Τ), Σάββας, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αγρόδημος, Καμπέρης, Σουλίδης, Penta, Διβανές, Γεωργίου, Σαχινίδης, Κολοβός, Γκουντρουμπής, Καμπλιώνης, Ιβανίδης.