Βαθμολογία

Σημαντικό τρίποντο για τον Αμπελωνιακό!

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Αμπελωνιακός την Κυριακή (20/11) απέναντι στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας με σκορ 1-0 για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα και για τις δύο ομάδες. Στο 5ο λεπτό ο Καπετάνιος πλάσαρε σε καλή θέση όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 10 ο λεπτό και πάλι με τον Καπετάνιο η μπάλα κατευθύνονταν προς την εστία χτύπησε στον αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Το γκολ για τον Αμπελωνιακο ήρθε στο 12ο λεπτό από προσωπική ενέργεια του Δίχρη, έσπασε στον Ψύρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 40ο λεπτό κεφαλιά του Μυλωνά απέκρουσε ο Βραζιτίκος όμως οι άνθρωποι της Μελιβοίας διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος.

Στο 42ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι στον Κατσιώτη μετά από προβολή αντιπάλου. Στο 63ο λεπτό δοκάρι του Καπετάνιου με κεφαλιά. Στο 75ο λεπτό σουτ του Πασιά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Αμπελωνιακός (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βραζιτίκος, Λιάκος, Νταφούλης (55′ Αποστόλου), Παυλίδης, Δαλακώνης, Πατρίκου (70′ Βούκιας), Κοκόμπελης, Χατζούλης, Ψύρρας, Τσετιροκλής, Δίχρης (75′ Πούλιος).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Πλατσάς, Μαλαχτάρης, Ρέντζας, Κατσιάνος, Λαδάς (80′ Παπαρίζος), Μυλωνάς (60′ Γκουντάρας Ν.), Κατσιώτης, Πασιάς Δ., Πασιάς Π., Καπετάνιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Αναστασίου, Μάνος.