Βαθμολογία

Στο δρόμο για την Α’ ΕΠΣΛ ο Ηρακλής Λάρισας

Άλλο ένα τρίποντο πρόσθεσε στις αποσκευές του ο Ηρακλής Λάρισας την Κυριακή (20/12) κερδίζοντας εκτός έδρας τις Νέες Καρυές με σκορ 0-3 για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Περδίκης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και με παρουσία αρκετού κόσμου που παρακολούθησε ένα ενδιαφέρον ματς. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 6’ δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ εκ των οποίων ορισμένες ήταν κλασικές αλλά δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Από την άλλη ο Ηρακλής σημείωσε τρία γκολ, είχε και δοκάρια και σίγουρα θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» νωρίτερα το σκορ. Καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο έμπειρες ομάδες που είχαν και νέους παίκτες αλλά και αρκετούς που έχουν «φάει τα γήπεδα με το κουτάλι».

Στο 6’ δοκάρι ο Σουλτούκης, στην επαναφορά ο Φώτος με ωραίο συρτό σουτ έκανε το 0-1. Στο επόμενο λεπτό ο Τσιώλης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα έκανε το σουτ η μπάλα άουτ.

Στο 15’ ο Σουλτούκης έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν βρέθηκε φάτσα με το τέρμα στέλνοντας την μπάλα άουτ! Στο 53’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μάτος βρέθηκε τετ α τετ, τρομερή απόκρουση από τον εξαιρετικό Μαγαζιώτη! Στο 66’ ο Μολάς είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στο 71’ ο Περδίκης πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο, ο «Μάγα» ήταν πάλι εκεί.

Στο 80’ ωραίος συνδυασμός Γκιουρσάνη – Αποστόλου και Ζαφειρίου με τον τελευταίο με ωραίο τελείωμα να κάνει το 0-2 και να «κλειδώνει» ουσιαστικά τη νίκη. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 86’ ο Μολάς με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, ύστερα από πάσα του Ζαφειρίου (0-3).

Νέες Καρυές 2012 (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παπαδημητρίου, Τσιώλης Ν., Σέντζας, Καφφές, Τσιώλης Β., Περδίκης Σωτ., Ζαϊμι (57’ Αετόπουλος), Μητρακούλης (81’ Κιούσης), Τριανταφυλλόπουλος (73’ Παππάς), Μάτος, Ταρταμπούκας.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής (88’ Καραγιάννης), Φορτομάρης, Λιανός, Καλπίας, Μπάμης, Σουλτούκης (76’ Γκιουρσάνης), Μολάς, Φώτος, Ζαφειρίου, Αποστόλου (80’ Σπάνος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Πατέτσος, Παπαγεωργίου.