Βαθμολογία

Μπορούσαν τη νίκη τα Βούναινα...

Γκολ και θέαμα προσέφερε η αναμέτρηση αναμεσα σε Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων και Βούναινα, η οποία ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, στο πρώτο μέρος είχαμε δύο πολύ καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους. Ο Πρισακάρου ο οποίος κέρδισε την μπάλα, πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, σπαταλώντας δύο φάσεις με τον ίδιο τρόπο.

Στο 35'  Τσανάς είχε την ίδια τύχη όταν πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε σε κενή εστία, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 48' και το 60' οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους, όταν και ξέφυγαν σε αντεπίθεση.

Στο 65' ο Τσαπράζης εκτέλεσε το κόρνερ, την μπάλα απομάκρυνε ο τερματοφύλακας μέσα από την εστία του και ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, χωρίς να μερτήσει το γκολ.

Στο 68' ο Τσαπράζης Σ. έκανε το 1-2 με τον Πρισακάρου και ο τελευταίος έδωσε στον Καζάνι που με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-1. Στο 75' μετά από ωραία πάσα του Τσαπράζη, ο Σπανός έπιασε το σουτ και έκανε το τελικό 2-2.

Ευκαιρίες εν συνεχεία χαμένες για τους φιλοξενούμενους είχαν οι Καζάνι, Πρισακάρου και Χριστοδούλου για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη για την ομάδα τους.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία παρατάχθηκαν τα Βούναινα στον αγωνιστικό χώρο:

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Κουτής, Τσαπράζης, Χατζηλιάδης Γ., Πρισακάρου, Χριστοδούλου Κ., Χριστοδούλου Σ. (65' Βασιλειάδης Κ.), Τσανάς, Σπανός, Καζάνι.