Βαθμολογία

Κατσουράνης: «Εκεί που ανήκει η Παναχαϊκή!»

Η Παναχαϊκή επιθυμεί να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως υποστήριξε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο τεχνικός διευθυντής των Πατρινών παραχώρησε συνέντευξη το Σάββατο (19/11) στον «Sportfm», όπου αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Είναι 13 άνθρωποι από την Πάτρα. Η Παναχαϊκή Συμμαχία. Όλη η πόλη έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια. Θα έρθουν και δύσκολες στιγμές, αλλά αν είμαστε μαζί, τότε θα πάμε την ομάδα εκεί που της πρέπει, στη Σούπερ Λίγκα.

Όλοι οι παίκτες πληρώνονται κανονικά. Είναι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ήρθαν οι επιχειρηματίες και με βρήκαν. Από τους 13, εγώ ήξερα μόνο τον κ. Μαρλαφέκα. Τώρα τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Μου έχουν πει ότι δεν θέλουν να φαίνονται μπροστά και έτσι γίνεται. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα δείξει».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του ο παλαίμαχος διεθνής μέσος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους επιχειρηματίες που στηρίζουν την προσπάθεια της Παναχαϊκής: «Δεν θέλουν να φαίνονται πουθενά. Είναι ένα κριτήριο σοβαρότητας. Για αυτό τα πράγματα μέχρι τώρα πάνε πολύ καλά», τόνισε χαρακτηριστικά.