Βαθμολογία

Την επανέναρξη περιμένουν στον Απόλλωνα Λάρισας

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος περιμένουν στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ παράλληλα η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της με διεξαγωγή προπονήσεων.

Για την δεύτερη επαγγελματική ομάδα της Λάρισας υπάρχει το αυριανό (19/11) φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA παιχνίδι στο οποίο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες όπως δήλωσε και ο Σάκης Θεοδοσιάδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το athleticlarissa με τον τεχνικό των Λαρισαίων.

Όπως δήλωσε ο κ. Θεοδοσιάδης η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της και περιμένοντας παράλληλα την επανέναρξη, μαζί με το φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ, στο οποίο όπως είπαμε υπολογίζει κανονικά σε όλους τους παίκτες εκτός του Τάσου Κυριάκου που κάνει ατομικό.

Τέλος όπως εκτίμησε η επανέναρξη θα γίνει με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Ελευθεροχώρι, από εκεί δηλαδή που σταμάτησε το πρωτάθλημα, ενώ για το κύπελλο η εκτίμηση του είναι ότι θα μπει σε κάποια Τετάρτη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Εμείς συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας, σήμερα είχαμε μια προπόνηση, αύριο υπάρχει το φιλικό με την ΑΕΛ το οποίο είναι ιδανικό για μας προκειμένου να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Κυριάκος που κάνει ατομικό πρόγραμμα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση μας και θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες»,

Σε ερώτηση για την επανέναρξη και αν αυτή θα γίνει κόντρα στο Ελευθεροχώρι ή κόντρα στον Αστέρα Πετρίτη, που ακολουθεί, ή για το κύπελλο ο τεχνικός του Απόλλωνα είπε:

«Από την πλευρά μας περιμένουμε την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, το πότε θα είναι αυτό και με ποια αγωνιστική θα το αποφασίσει η ΕΠΟ, από Δευτέρα θα γνωρίζουμε πιστεύω το πότε και με ποιον θα παίξουμε, προσωπικά πιστεύω ότι η επανέναρξη θα γίνει με την αναμέτρηση κόντρα στο Ελευθεροχώρι και θεωρώ ότι το κύπελλο ίσως μπει σε κάποια Τετάρτη».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ