Βαθμολογία

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Καθάριος

Σύντομη αποδείχτηκε η συνεργασία της Παναχαϊκής με τον Παύλο Καθάριο. Οι δυο τους έδωσαν τα χέρια το καλοκαίρι, αλλά λίγους μήνες μετά αποφάσισαν να χωρίσουν.

Την Πέμπτη (17/11) οι Πατρινοί μέσω ανακοίνωσής τους επιβεβαίωσαν το διαζύγιο και ενημέρωσαν πως αυτό έγινε λόγω επιθυμίας του ίδιου του ποδοσφαιριστή να φύγει από την ομάδα.

Αναλυτικά: «Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνεται, μετά από επιθυμία του ιδίου, η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Καθάριο τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα.

Στο χρονικό διάστημα το οποίο εντάχθηκε στη μεγάλη οικογένεια της Παναχαϊκής άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο Θεσσαλονικιός μέσος με δήλωση του ανέφερε τα εξής ακόλουθα:«Θέλω να ευχαριστήσω το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας, την Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τον υπέροχο κόσμο της Παναχαϊκής με τους οποίους στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα αισθάνθηκα ως μέλος μιας μεγάλης οικογένειας.

Στην Παναχαϊκή βίωσα συνθήκες λειτουργίας ομάδας επιπέδου Α΄ Εθνικής, πράγμα που δεν συναντά κανείς εύκολα ούτε σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να επιστρέψει σύντομα η Παναχαϊκή εκεί που πραγματικά ανήκει».

Από εκεί και πέρα, η Παναχαϊκή ενημέρωσε ότι έκλεισε φιλικό με την Αχαϊκή την Κυριακή (20/11) λόγω της αναστολής των πρωταθλημάτων: «Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου η Παναχαϊκή θα δώσει φιλικό αγώνα στην Κάτω Αχαΐα με αντίπαλο την Αχαϊκή.

Είναι αυτονόητο ότι το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί εάν δεν αλλάξει η προσωρινή απόφαση της ΕΠΟ για διακοπή όλων των πρωταθλημάτων. Ο φιλικός αγώνας με την Αχαϊκή θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι».