Βαθμολογία

Φιλικό με Αχαρναϊκό η Χαλκίδα

Φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό για την προσεχή Κυριακή (20/11) ανακοίνωσε η Χαλκίδα λόγω της μη επανέναρξης των πρωταθλημάτων το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα της Εύβοιας θα αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό όπως είπαμε την προσεχή Κυριακή 20 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέο φιλικού υψηλού επιπέδου, για την Κυριακή 20/11/16 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Με την παρουσία της θα μας τιμήσει η αήττητη στο πρωτάθλημα της Football League, Π.Α.Ε. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ! Η ομάδα του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ βρίσκεται στην τέταρτη θέση έχοντας πάρει τους τέσσερις από τους έξι βαθμούς που έχει καταφέρει να κερδίσει στους αγωνιστικούς χώρους της «B’ Εθνικής», καθώς έχει ξεκινήσει με τιμωρία -2 βαθμών την κούρσα του πρωταθλήματος. Αξιοσημείωτο για την αθηναϊκή ομάδα ότι πλην του απόλυτου των νικών, έχει και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων με 6-1!

Ο κ. Αυλωνίτης επιθυμούσε ένα φιλικό με ισχυρότερο αγωνιστικά αντίπαλο, με σκοπό την διατήρηση της αγωνιστικής ανόδου που διανύει η ομάδα του σε σταθερά επίπεδα. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας για να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά αυτή τη νέα προσπάθεια ανάπτυξης του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, σε αγωνιστικά και όχι μόνο πλαίσια…»